Originele Fotohoek Decors

Originele Fotohoek Decors : maak uw gasten uw ambassadeurs op social media

 

We leven in een visuele wereld en social media domineren de hedendaagse communicatie. Persoonlijke ervaringen worden gretig gedeeld en hebben meer impact dan 'gewone' reclameboodschappen. Goed gekozen 'Instagram worthy' fotohoek decors garanderen dan ook een sterke (digitale) 'word by mouth' promotie...

 

verhuur insta-scenes huren

 

Wat heb je nodig voor een geslaagd Fotohoek Decor?

Eenvoudig gesteld: een achtergrond met ervoor een eyecatchter waar men kan op zitten of naast staan, zodat de nodige visuele dynamiek onstaat. U kan bij ons dan ook kiezen uit talrijke decordoeken en items geschikt voor fotohoeken. Wanneer u de setting (deels) afboordt met afzetpaaltjes en afzetkoord krijgt uw fotohoek bovendien een luxueuze uitstraling.

 

verhuur insta-scenes huren

 

Prijzen

Voor de prijs van één decordoek en één centerpiece heeft u reeds een in het oog springende fotohoek. In de cataloogrubrieken Instagram Fotohoek Decors en Instagram Fotohoek Decors Kids staan een aantal fotohoeken als voorbeeld weergegeven, maar u kan ook zelf volledig naar wens samenstellen en de items individueel aanvragen in 'winkelmandje'.

 

verhuur fotohoeken Instagram corners photobooths met dino huren

 

Praktisch

U kan uw fotohoek zelf afhalen in ons magazijn te Oostmalle (na afspraak). Een vrijstaand ophangsysteem (zodat u geen gaten hoeft te boren) is reeds inbegrepen in de prijs van het decordoek. Het transport dient te gebeuren met gesloten vervoer. De meeste fotohoeken passen in een (gesloten) aanhangwagen van minimaal 2m55 binnenmaat en met een MTM van 750Kg (rijbewijs B). Deze zijn voor weinig geld te huren bij gekende verhuurders zoals Boels, Dockx e.a. Check wel steeds de afmetingen van uw bestelde item(s)!

 

verhuur james bond fotohoek huren

 

En fotograferen maar ...

Een fotohoek bepaalt meteen de sfeer. U kan eea aan de spontiteit van uw gasten overlaten, maar u kan natuurlijk ook een al dan niet professioneel fotograaf aanstellen om ieders aanwezigheid op uw event te vereeuwigen. Dit is niet enkel opportuun voor uw eigen (social) media, maar laat ook toe een onvergetelijk gasten(foto)boek aan te leggen (zie verder).  

 

verhuur instagram corners inspiration decors huren

 

Een gasten(foto)boek maken

Een gasten(foto)boek is uiteraard een waardevol aandenken aan uw evenement en een goed gekozen fotohoek decor maakt het nog specialer. Maar voor bedrijven is het ook een prima tool om de binding met personeel en klanten in herinnering te houden. Verenigingen kunnen dan weer een deel van de kosten recupereren door deze 'special edition' achteraf te koop aan te bieden aan de bezoekers en/of te laten sponsoren. Een fotoboek online samenstellen is echt niet moeilijk, gewoon even googelen en u krijgt een hele lijst leveranciers te zien, ook indien grote oplages gewenst.

 

verhuur fotohoek decor Instagram corner huwelijksfoto wedding bruiloft foto's huren

 

verhuur fotohoek Instagram corner trouw huwelijk bruiloft huren

 

Opstellingen voor een langere periode

Instagram Fotohoek Decors die een langere periode blijven staan, bv. in etalages, toonzalen, winkelcentra, ... hebben vaak een specieke functionaliteit en vragen een andere aanpak. Hiervoor werken we dan ook veelal op maat en desgewenst met een all-in formule. Aanvragen per mail aan info@inspirationdecors.be 

 

Insta-Scenes.com is een eigen merk van Inspiration Decors

 

verhuur Instagram decors huren

 

verhuur fotohoeken Instagram corners kameel te huur

Even bijknippen en klaar ...

verhuur fotohoeken Instagram corners kameel te huur_0.jpg

 

een setting met meerdere fotohoek decors vormt reeds een event op zich ...

 

Zoekwoorden : Instagram Fotohoek Decors, Instagram fotohoeken, Instagram decors, Instagram foto decors, Instagram foto achtergronden, Instagram fotowanden, Instagram foto settings, Instagram photo settings, Instagram foto backgrounds, Instagram photo backgrounds, Instagram backdrops, Instagram photo booths, Instagram photobooths, Instagram foto booths, Instagram fotobooths, Instagram photo corners, Instagram foto corners, Instagram booths, Instagram Worhty, gastenboek, receptieboek, bruiloftsfoto's, huwelijksfoto's, ...